Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Subvencions per les Agrupacions de Defensa Forestal per a la prevenció local d'incendis forestals

Dijous 10 Gener 2013 - 11:52

El termini per presentar-s'hi finalitza el 8 de febrer.

Des de l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona, es convoquen subvencions per les Agrupacions de Defensa Forestal per a la prevenció local d'incendis forestals.

Termini per presentar-s'hi: finalitza el 8 de febrer.

En aquesta convocatòria són subvencionables les despeses per a l’execució d’actuacions previstes en els Plans Municipals de Prevenció d’Incendis Forestals.

El Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals (PPI) és el document redactat conjuntament per els Ajuntaments, les Agrupacions de Defensa Forestal i la Diputació de Barcelona que defineix les infraestructures passives de prevenció del municipi, les inversions per noves accions i per el manteniment de les antigues, i el ritme previst d’execució.

Poden sol·licitar aquests ajuts Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) legalitzades o altres Associacions sense afany de lucre que tinguin entre els seus objectius la Defensa contra els Incendis Forestals.

Per a més informació consulteu les bases de la convocatòria.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies