Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Paneres de Nadal amb productes del Mercat de Custòdia del Territori

Dijous 8 Novembre 2012 - 19:31

Us animem a que feu consum responsable per a la conservació del territori amb els productes del Mercat de custòdia.

S’acosta final d’any i és moment d’anar preparant les paneres. Com ja sabeu, tenim a la disposició de tothom el 2n Catàleg de productes i serveis del mercat de custòdia i us animem a utilitzar-lo per a omplir les vostres paneres amb productes de custòdia.

El Mercat de Custòdia del Territori és un projecte divulgatiu de la xct per a donar a conèixer productes (alimentaris i d'artesania) i serveis (turístics, educatius, de lleure) que tenen el seu origen en finques amb acords de custòdia. D’aquesta manera, es pretén adaptar i estendre la custòdia del territori com a model de conservació dels valors naturals, culturals i del paisatge de manera compatible amb el rendiment econòmic del territori.

Us animem a utilitzar i a fer extensiva la proposta de “Paneres de custòdia” a totes aquelles entitats, empreses i particulars amb qui participeu de la conservació del territori.


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies