Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Inauguració del projecte SELVIA d'Alimentació Ecològica de la Selva

Dijous 5 Juliol 2012 - 16:36

El passat dissabte 16 de juny es va realitzar la presentació oficial del projecte SELVIA a Girona.

L'acte de presentació va incloure una presentació general del projecte, del funcionament de les cistelles i del Club SELVIA. També va comptar amb la presència d'alguns dels productors i dels tècnics del projecte que s'encarregaran de resoldre els dubtes de les persones interessades.


El projecte SELVIA
SELVIA és un projecte impulsat per la Fundació Emys per fer possible que les famílies de la nostra terra gaudeixin d'una alimentació de qualitat, ecològica i de proximitat. Amb el projecte SELVIA disposeu d’un espai virtual des d’on encarregar les cistelles setmanals de productes així com contractar el servei de transport a domicili.Per una nova alimentació, per una nova pagesia
El projecte SELVIA es va iniciar l’any 2010 a través de la Fundació Emys, entitat de protecció del patrimoni natural, que va decidir impulsar la conversió a la producció ecològica dels terrenys agrícoles vinculats als espais naturals que protegeix.

Davant del repte d’assegurar la viabilitat econòmica d’aquestes noves explotacions ecològiques, la Fundació Emys va impulsar la creació de la Cooperativa Agroecològica de la Selva, que agrupa els productors ecològics proveïdors de SELVIA. Gràcies a això, SELVIA posa en valor la feina a pagès, potencia la recuperació d’espais agraris en desús i contribueix a la conservació dels espais naturals de la comarca de la Selva, especialment valuosos per les seves zones humides.


Si no vas assistir a la inauguració però estàs interessat en el projecte SELVIA, pots deixar les teves dades en aquest formulari.
Més, sobre...: xct , fundacio emys , selvia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies