Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El grup de treball de professionals de la custòdia segueix en marxa

Dimecres 5 Setembre 2012 - 10:07

El grup de treball es troba actiu al campus de la xct sot el títol “GTPC- Grup de treball de professionals de la custòdia

El grup de treball és un espai de trobada de persones amb experiència professional en l'àmbit de la custòdia del territori, que actualment es troben en situació d'atur, els quals s'han constituït recentment com professionals autònoms, o estan iniciant algun projecte d’emprenedoria.

Aquest espai situat dins el campus de la xct, vol facilitar el contacte dels professionals amb les entitats de custòdia del territori per potenciar el manteniment i la reincorporació dels seus coneixements i experiències en el si de les entitats de custòdia. En el grup es comparteixen informacions estratègiques per als professionals (cursos, jornades, ofertes de treball, etc..).

L'espai alhora té com a objectiu facilitar el debat i la generació d'iniciatives d'emprenedoria social i economia verda en el marc de la custòdia del territori.

El grup està totalment obert a la incorporació de noves persones, i lògicament també a la seva sortida un cop troben feina de nou. Així doncs és un grup de persones obert i flexible que anirà canviant amb el temps.

El grup és visible per tots els membres de la xarxa, així doncs si alguna entitat necessita incorporar un professional a la seva plantilla, trobareu els currículums de tots ells penjats al campus i us hi podeu posar en contacte directament.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies