Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El grup de treball de professionals de la custòdia es posa en marxa

Dijous 7 Juny 2012 - 09:40

El grup de treball ja es troba actiu al campus de la xct sot el títol “GTPC- Grup de treball de professionals de la custòdia”.
El grup de treball és un espai de trobada de persones amb experiència professional en l'àmbit de la custòdia del territori, que actualment es troben en situació d'atur, s'han constituït recentment com professionals autònoms, o estan iniciant algun projecte d’emprenedoria.

Aquest espai situat dins el campus de la xct, vol facilitar el contacte dels professionals amb les entitats de custòdia del territori per potenciar el manteniment i la reincorporació dels seus coneixements i experiències en el si de les entitats de custòdia. Alhora té com a objectiu facilitar el debat i la generació d'iniciatives d'emprenedoria social i economia verda en el marc de la custòdia del territori.

El grup està totalment obert a la incorporació de noves persones, i lògicament també a la seva sortida un cop troben feina de nou. Així doncs és un grup de persones obert i flexible que anirà canviant amb el temps.

El grup és visible per tots els membres de la xarxa, així doncs si alguna entitat necessita incorporar un professional a la seva plantilla, trobareu els currículums de tots ells penjats al campus i us hi podeu posar en contacte directament.

Si esteu interessats en participar-hi, poseu-vos en contacte amb la xct a través de l'adreça de correu electrònic: aqueralt@custodiaterritori.org
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies