Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Manual de conservació d'actuacions administratives i judicials per protegir la biodiversitat

Dimecres 6 Juny 2012 - 16:07

El manual ha estat editat per SEO Birdlife i finançat per Fundación Biodiversidad.

El manual està pensat per ser útil tant per a una persona que s'enfronta per primera vegada a una acció de conservació, com per a un professional, tècnic o jurídic, que és consultat sobre un tema ambiental.

Les accions de conservació van molt més enllà de signar una ciberacció, fer una recollida de signatures, enviar una nota de premsa o fer una protesta al carrer. En general, la majoria de les accions de conservació requereixen tràmits davant l'administració o fins i tot accions judicials.

La major o menor qualitat en aquests tràmits, pot determinar que aquestes accions tinguin un resultat positiu o negatiu pel medi ambient. Per aconseguir que aquestes accions siguin efectives cal conèixer els tràmits administratius que podem utilitzar i la millor forma de fer-ho.

En aquest manual es descriuen algunes de les accions més comuns de conservació que es duen a terme en una associació conservacionista, i que en molts casos pot realitzar també qualsevol ciutadà.

El manual es pot descarregar a la web de SEO Birdlife.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies