Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Seguim treballant en l'Inventari d'entitats i acords de custòdia del territori a Catalunya, 2012

Dimarts 20 Març 2012 - 13:04

La XCT segueix treballant amb el nou Inventari d’entitats i acords de custòdia del territori a Catalunya. Encara no ens heu enviat les vostres dades? Feu-nos-les arribar !

Des de la xct estem fent un nou inventari d’entitats i acords de custòdia del territori a Catalunya. L’inventari és una eina indispensable per saber l’estat de desenvolupament de la custòdia del territori, i una eina comunicativa molt potent, d’on extraiem i comuniquem les seves dades continuament. Per això l’objectiu és obtenir una eina clarificadora i divulgativa que arribi a tot el públic: entitats i membres de la xct, organismes públics i privats, propietaris de finques i, en general, a totes aquelles persones interessades en la conservació del territori, o que vulguin conèixer el món de la custòdia del territori.

Per a elaborar l’inventari necessitem que col·laboreu i ompliu els següents formularis amb les vostres dades. La xct inventaria les dades que les entitats ens comuniquen mitjançant aquests canals, i d’altres que pot detectar directament.
 
Per aconseguir un inventari el màxim de complet necessitem la vostra col·laboració!  Podeu respondre fins el 20 d’abril.

Aquí teniu l'accés als formularis i les instruccions en cas de dubte;

- Formulari de dades d’entitats:   http://www.xct.cat/forms/dades_entitats
- Formulari de nous acords de custòdia:   http://www.xct.cat/forms/acords_nous
- Formulari per acords de custòdia finalitzats:  http://www.xct.cat/forms/acords_rescindits

Els anteriors inventaris recopilaven les dades tant de Catalunya com de les Illes Balears. Aquest nou inventari només recopilarà les dades de Catalunya, ja que l’ICTIB va fer l’Inventari d'iniciatives de custòdia del territori de  les Illes Balears la tardor passada. Podeu consultar els anteriors inventaris elaborats per la xct, i comprovar quines dades vostres hi consten.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb Alba Iglesias a voluntaris@custodiaterritori.org . 


Més, sobre...: xct , inventari , acord , custòdia , catalunya
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies