Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Acords de custòdia en terrenys a mans d'entitats financeres: una nova realitat amb futur

Dijous 1 Març 2012 - 22:13

Nous acords de custòdia inclouen finques vinculades a transaccions financeres. Aquesta és una realitat en creixement a la qual han d'estar atentes les entitats de custòdia del territori.
Darrerament han sorgit nous acords de custòdia que destaquen pel fet que els propietaris dels terrenys i signants dels acords son entitats financeres. Amigos de Serra Escalona (ASE) i  Banco Santander van firmar el 30 de gener un Conveni de col·laboració per gestionar, durant tres anys prorrogables, els recursos naturals d'una de les joies del patrimoni natural d'Alacant: una finca de 300 hectàrees situada al cor de la Serra Escalona-Devesa de Campoamor, denominada “La Ballesta”.

L'interès i la innovació en clau de custòdia es que aquesta finca va arribar a mans del Banco de Santander a través d'una actuació financera vinculada a la crisi. El fet que aquesta finca ara tingui un acord de custòdia és una mostra de les possibilitats de col·laboració en temps de crisi entre entitats financeres i entitats de custòdia, per a preservar terrenys de valor natural. A més aquest tipus d'acords tenen repercussions financeres i comptables que cal estudiar per al seu potencial futur.Fotos > Amigos de Sierra Escalona

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies