Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Jornada de presentació dels projectes finalitzats de la 1ª convocatòria de subvencions al foment de la custòdia del territori

Dijous 1 Març 2012 - 17:13

Durant la jornada, les entitats que van resultar adjudicatàries dels ajuts van explicar com s'han desenvolupat els seus projectes.
La jornada de cloenda de la 1ª convocatòria de subvencions al foment de la custòdia del territori va ser un èxit de participació, amb més de seixanta assistents. La jornada es va celebrar el passat 17 de febrer , i la van organtizar conjuntament el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i el Departament de Territori i Sostenibilitat .

En aquesta convocatòria del 2009 es van seleccionar 11 projectes de custòdia a desenvolupar a través d'un programa trianual. Durant la jornada, les entitats que van resultar adjudicatàries dels ajuts van explicar com s'han desenvolupat els seus projectes, els resultats obtinguts, tant a nivell de conservació com d'acords de custòdia, i les dificultats que s'han trobat en la seva execució. Durant els torns de paraula es van intercanviar dubtes, opinions, etc. i va ser molt profitós per a l'intercanvi d'experiències.

Finalment, es va presentar la nova convocatòria d’ajuts 2012 – 2014, que està preparant la Direcció General de Polítiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i que es convocarà properament. Des de la xct us en seguirem informant!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies