Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Vols formar part del nou grup de professionals per la custòdia del territori?

Dijous 1 Març 2012 - 18:54

Has treballat en una entitat de custòdia o alguna organització membre de la xct en els darrers 5 anys? Estàs a l’atur o iniciant un nou projecte vinculat a la custòdia del territori?

El grup de treball de professionals per la custòdia és un espai dedicat a aquelles persones que durant els darrers 5 anys han treballat en entitats de custòdia i altres organitzacions membres de la xct, i que actualment es troben a l’atur, són professionals autònoms o volen iniciar algun projecte relacionat amb la custòdia del territori. Serà durant el proper mes de març que es posarà en funcionament el grup dins del campus de la xct.

El grup de treball oferirà un seguit d'avantatges a les persones que s'impliquin i hi participin:
- Accés a un espai de debat obert amb notícies de custòdia del territori, economia verda, polítiques públiques etc
- Accés a un espai amb ofertes laborals, línies de finançament, subvencions, així com ofertes i propostes de projectes d’emprenedoria per part de les entitats de custòdia i altres membres de la xct.
- Accés al campus i als missatges de l’àrea xct.
- Possibilitat de participar gratuïtament en activitats organitzades per la xct com la diada de tècniques o la reunió anual de la xct. La reunió d’enguany centra el tema en l’economia verda, així que serà un bon espai on promoure debats i iniciatives en aquesta direcció.

Totes aquelles persones que vulguin formar part del grup adquirian els compromisos mínims de:
- Donar-se d’alta al campus, crear-se un perfil complet i penjar el seu CV.
- Participar activament en el grup: ser proactiu en la generació de debat, participar en el fòrum, compartir idees, etc. (accés continuat cada setmana)

Si estàs directament interessat/ada o coneixes persones que poden estar-hi, posat en contacte amb la xct. Pots escriure’ns a aqueralt@custodiaterritori.org

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies