Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct impulsarà la creació d’un grup de professionals per la custòdia del territori

Dijous 1 Març 2012 - 18:55

Es convida a totes aquelles persones que han estat vinculades professionalment a entitats de custòdia i que actualment es troben sense feina a participar-hi activament.

El context econòmic actual està comportant que un nombre significatiu de persones que han estat implicades professionalment en el camp de la custòdia del territori, es trobin actualment sense feina. La xct, conscient del valor de coneixement i experiències que representa aquest col·lectiu, vol promoure un espai de trobada entre aquestes persones.


Els objectius de la iniciativa són:
• Posar en contacte persones que tenen interessos i coneixements en el món de la custòdia del territori,
• Facilitar un espai de trobada on conflueixin debats sobre la custòdia i sigui un nucli generador de noves iniciatives de custòdia,
• Posar les eines per facilitar possibles iniciatives d’emprenedoria social i economia verda en el marc de la custòdia del territori.
• Facilitar el manteniment del contacte dels professionals amb les entitats de custòdia del territori per potenciar el manteniment i la reincorporació dels seus coneixements i experiència en el si de les entitats de custòdia.
• Disposar d’un fòrum dinamitzat pels propis participants, com un espai de confluència d’ofertes laborals, línies de finançament, subvencions, ofertes de formació d’interès pel grup i notícies d’actualitat sobre el sector.

Estem treballant per habilitar un espai dins del campus de la xct per posar en marxa la iniciativa durant el proper mes de març. Aquest grup es preveu com un espai autogestionat i dinamitzant pels propis participants, en base als seus propis interessos i necessitats, amb el suport de la xct i de totes aquelles entitats i membres que hi vulguin col·laborar i fer créixer.

Trobareu més informació sobre com participar-hi a Un cop de mà.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies