Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ja és aquí la VII Reunió xct !

Divendres 24 Febrer 2012 - 13:40

Consulteu el programa preliminar i apunteu les dates: 8 i 9 de juny!
El divendres 8 i dissabte 9 de juny de 2012 celebrarem la VII Reunió de la xct a Mollet del Vallès i a l'espai rural de Gallecs, i que organitzem conjuntament amb el Consorci de Gallecs. 

Podeu consultar el programa preliminar, que, com veureu, encara estem treballant perquè sigui el màxim de complet per a treballar i aprendre entorn de l'economia de la custòdia del territori. Estem oberts als vostres suggeriments, que podeu fer enviant un correu a Montse Masó (mmaso@custodiaterritori.org).

Aquesta edició la dedicarem especialment a parlar de diferents aspectes de l'economia de la custòdia del territori, en un sentit ampli del terme. Des de noves vies de finançament per a les entitats de custòdia, al finançament de les iniciatives de custòdia, fins a la valorització de les externalitats positives generades. 

Tot i el canvi de format, continuarà sent una reunió plena de nous coneixements, avenços, espais de debat i intercanvi, etc. Hi haurà espai per a comunicacions curtes dels participants i posters, i que properament en farem una crida. En definitiva, una reunió per continuar teixint xarxa entre tots i totes i fer avançar la custòdia del territori. 

Marqueu les dates a les agendes... us hi esperem a tots !
Més, sobre...: vii reunio , viiRxct , economia verda
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies