Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ompliu i reenvieu l'enquesta del LANDLIFE

Divendres 3 Febrer 2012 - 10:43


Benvolguts/des,

En el marc de l'estudi inicial del projecte LANDLIFE, per conèixer el grau de desenvolupament, coneixement i interès envers la custòdia del territori a Europa, hem elaborat un qüestionari online per arribar al màxim d’agents, organitzacions, etc. europeus relacionats amb la custòdia.

Respondre'l només són 15 minuts, i us demanem que el reenvieu a aquelles persones i entitats (tant catalanes com europees) que penseu pot ser interessant que el responguin i que puguin conèixer la custòdia del territori a través del projecte LANDLIFE.  El podeu respondre fins el 17 de febrer.

http://forms.lavola.net/enquesta3.php?id=dHdlbnRpYzIwMTIwMTA0MTY0MDE1OTIwOTM4

També us demanem que en feu difusió a través dels vostres canals de comunicació habituals: butlletins, notícies, web, facebook, twitter, etc...
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies