Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Noves perspectives per a la custòdia agrària: visita-intercanvi amb Terre de Liens

Dijous 2 Febrer 2012 - 10:07

La visita tècnica serà del 12 al 14 d'abril.
Hem organitzat una sortida tècnica extraordinària pels propers 12, 13 i 14 d’abril per anar a conèixer d’aprop les iniciatives de Terre de Liens d’agricultura cívica i accés a terres, etc., i també per a fer intercanvi d’experiències entre els membres de les diferents organitzacions que participarem a la sortida.

Terre de Liens i la xct entraren en contacte el 2008 a rel de la xarxa Ashoka d’emprenedors socials. D’ençà hem mantingut contacte i recentment vam compartir un seminari sobre agricultura cívica i custòdia de terres agrícoles del qual sorgi aquest article publicat a la revista Agroterritori de l’Associació l’Era. L’Associació Rurbans, membre d’xct també hi manté contactes. El CENLR i la xct són membres de la Xarxa de cooperació euroregional per a la custòdia del territori i socis al projecte LandLife. Terre de Liens té interès en el contacte amb CENLR per incloure millor la biodiversitat en les seves iniciatives.

La sortida té un cost aproximat de 160€, que es confirmarà un cop tinguem les persones inscrites. Les places són limitades, i us podeu inscriure fins el 20 de febrer, enviant un correu electrònic a Montse Masó mmaso@custodiaterritori.org . Un cop acceptada la vostra sol•licitud, s’haurà de fer un prepagament.

Podeu consultar el programa sencer de la sortida per a més informació de la inscripció, i de les activitats i visites previstes.

Us hi esperem !
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies