Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Informe Anual de l'Inventari Espanyol del Patrimoni Natural i la Biodiversitat

Dijous 2 Febrer 2012 - 13:21

Reflecteix l'estat i tendències del patrimoni natural i els seus canvis més rellevants, permetent avaluar les polítiques i instruments de conservació adoptats.

El passat mes de novembre es va presentar l'Informe Anual de l'Inventari Espanyol de Patrimoni Natural i de la Biodiversitat, publicat pel Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM)

L'objectiu d'aquest informe és reflectir l'estat i tendències del patrimoni natural i els seus canvis més rellevants, així com avaluar les polítiques i instruments de conservació adoptats.

Per a l'elaboració d'aquest informe, s'ha realitzat una avaluació de partida amb data 2009 en la qual es fa una anàlisi de la situació dels components així com una identificació dels principals indicadors que són sol·licitats en obligacions internacionals.

D'una banda, s'avalua el grau de coneixement que es disposa de cadascun dels components en les diferents fonts, i l'altra, el grau de compliment de les obligacions d'informació. En la mesura del possible s'avaluarà tant l'estat de conservació de cada component com la situació del patrimoni natural i la biodiversitat en el seu conjunt.

A més, en una segona part de l'Informe s'han identificat una selecció d'indicadors, paràmetres o descriptors per comparar la situació en 2009-2010.

Per a la difusió de les dades, indicadors i resultats lligats a l'Inventari s'han utilitzat totes les tecnologies de la informació i de les comunicacions disponibles, sent prioritari utilitzar l'accés mitjançant Internet tant des del portal oficial del Ministeri en www.marm.es com mitjançant les xarxes socials, a través del portal biodiversitat www.biodiversia.es

També us recomanem que us mireu el vídeo de presentació de l'Inventari.

Més, sobre...: xct , custodia del territori , llibre , inventari
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies