Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: FaunaCAT

Dijous 2 Febrer 2012 - 15:14

Si passejant per Catalunya veieu alguna de les espècies de les que es llisten a la web, podeu registrar el vostre albirament!
IMPORTANT: el web encara no està en funcionament

L'objectiu principal del web és oferir una eina per subministrar informació sobre la localització el màxim d'exacta possible de determinades espècies que, per un motiu o altre, mereixen una atenció especial (espècies molt rares, invasores, poc conegudes...). A més a més, al portal podeu trobar informació general sobre cadascuna d'aquestes espècies.

Si passejant per Catalunya veieu alguna de les espècies que llistem a cadascun dels grups que veieu a la dreta, us registreu i ompliu la fitxa que se us demana. La vostra informació ajudarà molt a conèixer una mica millor la biodiversitat del nostre país. Cliqueu sobre l'espècie de la que volgueu obtenir informació o de la que volgueu trametre un albirament.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies