Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: 2n Congrés de Comunicació Ambiental

Dijous 12 Gener 2012 - 11:53

El 2n Congrés de Comunicació Ambiental té per objectius donar a conèixer eines per a comunicar millor els missatges ambientals i ser un punt d'intercanvi d'experiències innovadores.Objectius i temàtica
El 2n Congrés de Comunicació Ambiental té per objectius donar a conèixer eines per a comunicar millor els missatges ambientals i ser un punt d'intercanvi d'experiències innovadores. La temàtica d'aquesta edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la comunicació ambiental.

A qui es dirigeix?  A tota persona que tingui la necessitat de divulgar una iniciativa relacionada amb el medi ambient: professionals i estudiants de la comunicació ambiental, entitats ecologistes, associacions, tècnics de l’administració local, consultories ambientals i centres d’educació ambiental.

Quan i on? El Congrés se celebrarà els dies 24 i 25 de febrer de 2012 a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital 6, Girona). Aquí teniu un mapa de  com arribar-hi des de l’Estació de tren i autobusos de Girona.

Qui l’organitza? El 2n Congrés de Comunicació Ambiental està impulsat pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial , el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya , l'associació Limnos , la Demarcació de Girona del Col•legi de Periodistes de Catalunya , el Col•legi d'Ambientòlegs de Catalunya i la Diputació de Girona , i l’Ajuntament de Girona.


Hi col•laboren l’Associació de Naturalistes de Girona, l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, el portal mónSOStenible, el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient, la Xarxa de Custòdia del Territori, la fundació iWith.org, el portal d’economia domèstica i sostenible Jornal.cat, l’Escacc, fundació espai català de cultura i comunicació, l’associació STIC.cat, l’Institut del Territori i la Societat Catalana d’Educació Ambiental.


A continuació podeu consultar el Programa del 2n Congrés de Comunicació Ambiental, actualitzat a 3 de gener de 2012. A mesura que es confirmin nous ponents s’anirà renovant.


Més informació: Secretaria del 2n Congrés de Comunicació Ambiental. Telf: 622 23 05 66. comunicacio@centresostenibilitat.cat 
Agenda
Data:  24/02/2012
Duració:  2 Dies
Localització:  Casa de Cultura de Girona
Contacte:  Secretaria del 2on Congrés de Comunicació Ambiental
Telèfon:  622230566
Més info...:  Pàgina web de l'esdeveniment; http://congrescomunicacioambiental.cat


Més, sobre...: xct , congres , comunicacio ambiental
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies