Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ara és el moment de pensar la xct entre tots

Dijous 7 Juliol 2011 - 15:01

A la xct estem elaborant el nou pla director, el tercer, que guiarà els passos a seguir per a la xct, i l’impuls de la custòdia del territori en general, durant els propers anys. Aquest moment és clau ja que és quan definim l’estratègia no només de la xct com a organització, sinó de tots els que fem xarxa per la custòdia del territori.

Som en un moment ple d’incerteses, però hem de continuar fent camí, i per això cal marcar-nos uns bons objectius, pensar en tot allò que volem ser i aconseguir durant els propers anys, i com ho farem.

Per aquest motiu estem elaborant aquest pla de manera participada, perquè ha de ser un pla elaborat per a tots i per a tothom. Per fer-ho comptem amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana a través dels ajuts per promoure la realització de plans de participació. Hem realitzat ja dues sessions on hem parlat de les oportunitats del treball en xarxa, els serveis que ha d’oferir la xct en un futur, la implicació de les entitats membres amb les activitats de la xct, i del reconeixement social i polític de la custòdia del territori. La tercera sessió serà el proper 14 de juliol, i parlarem de recursos i finançament per a la xct i la custòdia del territori. És important comptar amb el màxim de visions i opinions, per això us hi esperem a tots. Hem creat la Comissió Wiki, formada per experts en diferents àmbits i membres de la xct, que participarà de manera activa en la redacció del pla, fent aportacions. I també comptem amb l’assessorament i les aportacions que ens han fet des de rethinking business, amb noves idees per al posicionament estratègic de la xct, i  l’estructuració del nou Pla Director.

A més a més, aprofitant les noves tecnologies, hem portat el procés de participació a la xarxa. Hem creat un grup al campus xct (l’àrea web pels membres), on hi ha un espai de debat, de fòrum, i on pengem les actes de les diferents sessions participatives que fem. Així, tots els membres hi podeu accedir, participar-hi, dir-hi la vostra. I perquè tothom  pugui participar, també hem creat l'etiqueta #xct2016 per a les vostres piulades a través de twitter, on podeu fer les vostres suggerències i donar les vostres idees, mentre que des de @XCTcat us informem del procés.

Finalment, el 25 d’octubre farem la última sessió, per a la presentació de l’esborrany del pla i fer-hi les últimes aportacions. 

És l'hora doncs de fer bullir l’olla entre tots per tal que aquest 3r Pla Director recollir el màxim les necessitats i aspiracions de la custòdia del territori, i poder acomplir-les en els propers anys.

US ESPEREM EN ELS DIFERENTS CANALS DE PARTICIPACIÓ. LA XCT ÉS DE TOTS, I LA FEM ENTRE TOTS !!
Més, sobre...: pla director , xct , estratègia
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies