Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

En record de l'Enrique Vicente Añaños

Dimecres 1 Juny 2011 - 12:13


(...) des d’aquella atalaia penso que el paisatge com els arbres se situen entre la terra i el cel i l’hi desitjo bon viatge.

Del bloc de Josep Gordi, Els arbres, entre el cel i la terra.

L'opinió d'aquest juny de 2011 és especial. La dediquem al record de l’Enrique Vicente Añaños, advocat i secretari municipal de l’ajuntament de Tremp del 1986 al 2009. L’Enrique va morir de forma sobtada el passat 17 de maig a Lleida, on treballava a la Paeria d’ençà de 2009. Com a secretari de l'Ajuntament de Tremp va apostar sempre perquè l'ajuntament contribuís a crear la XCT i participés en els seu consell de membres durant tots els anys d'arrencada. Com a professional va col•laborar amb nosaltres sempre que li vam demanar i el seu testimoni ens quedarà com a coautor de la Guia de custòdia i municipis, del manual jurídic de custòdia i ens locals, amb propostes per a la custòdia de terrenys comunals, i com a docent en la Diada de tècniques (a la foto) i els cursos de l'Escola d'administració pública de Catalunya.

L’Ajuntament de Tremp, i la família, han agraït les mostres de condol que hem fet des de la xct.

Des de la xct recordarem a l'Enrique com una persona afable i compromesa en la seva feina i en els seus ideals. L'Enrique perviurà en la XCT i el recordarem sempre com a garant d'aquest seu i nostre estimat territori.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies