Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Concurs 'Capital de la Biodiversidad' 2011 de Fundación Biodiversidad

Dimecres 2 Març 2011 - 12:37

El termini de presentació és fins el 31 de maig de 2011.

Fundación Biodiversidad
ha obert la convocatòria del concurs 'Capital de la Biodiversidad'. El concurs vol premiar aquells ajuntaments que duguin a terme iniciatives per frenar la pèrdua de biodiversitat o augmentar-la.

El concurs inclou un qüestionari dividit en 5 capítols que avalua les mesures i els projectes que els ajuntaments implementen per a la correcta conservació de la biodiversitat:

1. Ús del sòl
2. Espais verds
3. Biodiversitat en l'agricultura, les muntanyes i les masses d'aigua
4. Comunicació, educació i participació
5. Seguiment de la biodiversitat (indicadors)

Aquest any 2011 té com a temàtica prioritària l'ús del sòl. El concurs estableix 4 categories d'ajuntaments repartides en funció dels habitants de cada població.

Termini de presentació de sol·licituds - fins el 31 de maig de 2011.

Trobareu tots els documents i informació necessària per presentar-vos a la convocatòria aquí.

Addicionalment, amb la finalitat de fomentar noves iniciatives per a la conservació de la biodiversitat s'estan portant a terme 4 tallers per explicar-ho:

- Córdoba - 11 de febrer
- Donostia - San Sebastian - 1 de març
- Madrid - 18 de març
- Puebla de Sanabria - 24-25 de març

Trobareu més informació a www.capitaldelabiodiversidad.es

Aquests tallers s'emmarquen dins del projecte LIFE + "Capitals Europees de laBiodiversitat", del qual Fundación Biodiversidad en forma part. Es tracta d'un projecte de tres anys de durada (fins a desembre de 2011) amb un pressupost de 1.6 milions d'euros que es desenvolupa en cinc països europeus: Alemanya, Eslovàquia, Espanya, França i Hongria.

El principal objectiu és fomentar i motivar les iniciatives dels ajuntaments entemes de conservació de la diversitat biològica. Per això el projecte contempla diferents activitats, com el llançament d'un concurs per als ajuntaments, l'organització de tallers de formació i la creació d'un sistema d'indicadors de la biodiversitat.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies