Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Consell de membres de la xct a l'Avenc de Tavertet

Divendres 6 Agost 2010 - 11:58

El Consell, entre d'altres, s'aprovà una campanya extraordinària de captació de membres a la xct en motiu de la finalització de l'actual pla director 2007-2011, i que es començarà a dissenyar aquesta tardor.

El consell de membres de la xct va celebrar la seva reunió d'estiu d'enguany a la finca de l'Avenc de Tavertet, on els propietaris mantenen un acord de custòdia amb l'Obra Social de Caixa Catalunya Manresa i Tarragona ,que alhora és propietària de la veïna finca de Rajols, formant així un complex d'iniciatives de custòdia. Durant la jornada vam poder visitar breument les dues finques i conèixer les instal·lacions de turisme rural de l'Avenc, que formen part del Mercat de Custòdia del Territori.

El consell va aprovar l'entrada de dos nous membres a la xct, les associacions ADEFA i IPCENA, i com a membre convidat, a l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya. També s'aprovà una campanya extraordinària de captació de membres a la xct en motiu de la finalització de l'actual pla director 2007-2011, i que es començarà a dissenyar aquesta tardor. No es va poder escollir encara una seu per a la VII Reunió de la xct, però es va deixar la decisio per a l'octubre, donat que hi ha algunes converses amb diferents indrets en aquest sentit. També es decidí recuperar el projecte 0'7% de cooperació internacional de la xct, una vegada es disposi dels resultats de l'any. 

El consell va cloure amb la valoració d'alguns actes importants d'aquesta primera part de l'any com han estat el procés de la llei de biodiversitat, l'estratègia de reforçament de la xct, el portal viulaterra.cat i la nova època del mercat de custòdia del territori que es comença a perfilar.

El proper consell es previst a Barcelona el 21 d'octubre vinent.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies