Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Xarxa de Cooperació de l'Euroregió Pirineus Mediterrània segueix treballant

Dimarts 27 Juliol 2010 - 14:40

El passat 20 de juliol es va reunir la Xarxa de Cooperació de l'Euroregió Pirineus Mediterrània per a la Custòdia del Territori. Durant la reunió es van proposar vàries línies futures de treball
El passat 20 de juliol es va dur a terme la 1a reunió de la Xarxa de Cooperació de l'Euroregió Pirineus Mediterrània per a la Custòdia del Territori a la seu del CILMA (Girona).

Durant la reunió es va fer una valoració de les actuacions dutes a terme per la xarxa durant el 2009 i es van establir propostes futures de treball conjunt. Està previst que el proper novembre es reuneixin de nou els socis de la xarxa euroregional al País Valencià per definir un projecte futur de connectivitat ecològica.

La Xarxa de Cooperació de l'Euroregió Pirineus Mediterrània per a la Custòdia del Territori és una agrupació informal de xarxes que treballen per a impulsar la custòdia del territori arreu de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. Actualment la xarxa consta de 8 socis (ANA - Conservatoire des espaces naturels de l'Ariège, CEN Languedoc-Roussillon, CREN Midi - Pyrénées, ICTIB, Obra Social Caixa Catalunya, Associació Hàbitats, Avinença i l'xct).


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies