Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Dijous 11 Octubre 2018
Paisatges Vius és una entitat de conservació especialitzada en espècies i hàbitats a diversos àmbits geogràfics de Catalunya. Ho fa amb l'eina de la custòdia, i buscant la compatibilitat amb les activitats socioeconòmiques del territori.

Divendres 14 Setembre 2018
L'Associació CEN desenvolupa projectes de conservació dels ecosistemes naturals mitjançant actuacions sobre el terreny, i promovent el coneixement i la conscienciació de la ciutadania. Parlem amb Jesús Ortiz, director de l'entitat.

Diumenge 15 Juliol 2018
El Grup de Natura Freixe és una entitat especialitzada en custòdia fluvial, que té en custòdia la Reserva Natural de Sebes a Flix, a les riberes del riu Ebre. La Ribera d'Ebre és justament  la comarca  on desenvolupen la major part de la seva activitat. Parlem amb Oriol Arola, tècnic de custòdia de l'entitat.
 

Dijous 14 Juny 2018
El 12 de juny vam presentar el VII Inventari i conduir un curs de custòdia per a tècnics de Parcs i Serveis Territorials
 

Dijous 14 Juny 2018
L'entitat Graëllsia treballa per la biodiversitat  a les Terres de l'Ebre. Parlem amb Vicky Carles, una de les seves fundadores. 
 

Feed RSS de notícies