Titols i resum a tot arreu
El taller va dirigit a presidents i directors i també a tècnics de fundraising, i està centrat en la funció dels òrgans de govern (patronats i juntes) en la captació de fons.

- Quins són els 3 eixos bàsics per captar fons que la Junta o Patronat ha de promoure i donar suport?
- Quines coses concretes poden fer els patrons per aconseguir fons?
- Com puc avaluar si des del Patronat estem fent el suficient per aconseguir fons?
- Quins perfils necessito a la meva junta directiva per captar més fons?
- Com ho fan altres entitats?

Ben segur que us feu aquestes preguntes -i alguna més- sobre  els òrgans de govern de la vostra entitat i sobre la captació de fons. Aquesta i d’altres qüestions es tractaran el proper dimarts, 14 de març, de 9:30 a 14:30 al curs titulat “Claus per treure el màxim profit del teu Patronat / Junta en el Fundraising”, impartit pels consultors de Gobernanza Efectiva, per a la Asociación Española de Fundraising.

És un taller pràctic en el que intervindran quatre consultors socials amb una llarga experiència de treball amb entitats sense afany de lucre.  Compartiran amb vosaltres i altres entitats propostes concretes i solucions perquè els vostres òrgans de govern siguin més eficients i s’impliquin més en la captació de fons. Patrons i directors us explicaran la seva experiència a través de les seves aportacions en diversos vídeos.

El taller és obert també a entitats que no estan afiliades a la Asociación Española de Fundraising, i cal i inscripció prèvia en aquest enllaç.

Més informació: 649248567
 
Data: 14/03/2017
Localització: Barcelona
Contacte: AE Fundraising
Telèfon: 649248567???
Cost: 65€
Més, sobre...: fundraising , junta , jornada

Activitats previstes