Titols i resum a tot arreu
Un dels reptes més importants que afronta el món és produir la suficient quantitat d’aliments per abastir el creixent nombre de persones que hi haurà al món al llarg dels propers anys. Val a dir, però, que la qualitat d’aquests aliments és tan o més important que la quantitat, ja que amb determinades estratègies productives i una bona redistribució es pot aconseguir optimitzar l’alimentació humana amb menys recursos.

L’objectiu d’aquesta sessió serà explicar com els diversos sistemes de producció agrícola, el maneig dels cultius, el reg i el sistema de fertilització afecten a la qualitat dels productes vegetals i com es pot evitar l’acumulació de substàncies que poden arribar a ser perilloses per a l’organisme.

PROGRAMA
10.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
10.15 h Presentació de la jornada
Sr. Jordi Puig Roca, ambientòleg.
10.30 h Estratègies per incrementar la qualitat de la producció d’aliments
Sr. Anton Montsant, doctor en Biologia.
12.00 h Pausa
12.15 h Tast comparatiu entre diversos vegetals per tal d’avaluar la qualitat d’aquests
13.30 h Cloenda de la jornada

Per a més informació consulteu el programa detallat.

 
Data: 12/11/2016
Hora: 10 : 00
Localització: Bigues i Riells
Contacte: L
Telèfon: 670 267 274
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Activitats previstes