Titols i resum a tot arreu
La Setmana de la Ciència 2016 de la UVic-UCC tindrà lloc del 11 al 20 de novembre coincidint amb la 21a. Setmana de la Ciència a Catalunya (SC’16), coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).
 
Una vegada més, i després de dinou anys d’activitat ininterrompuda, des de la UVic-UCC s’han tornat a programar un conjunt d’actes per millorar l’apropament de la cultura científica, tecnològica i el coneixement que es genera a la universitat a la societat. Enguany es commemoren diferents efemèrides: l'Any Internacional de les Llegums i, l'Any Internacional del Mapa i l'Any Internacional de l'Entesa Global, motiu pel qual moltes activitats que s'han programat en el marc de la SC'16 giren entorn d’aquests eixos.

D'entre totes les activitats destaquem la següent xerrada:
Quin efecte pot tenir el canvi climàtic en la producció de llegums al nostre país? Dijous 10 de novembre a les 16h.
En aquesta conferència, Jordi Puig ens explicarà com la producció de llegums, ja sigui al secà o amb regadiu, està estretament vinculada a les temperatures ambientals. Si les condicions són molt fredes o excessivament càlides les llegums són incapaces de desenvolupar-se o aturen el seu cicle productiu.

Per a més informació consulteu les activitats programades.

 
Data: 10/11/2016
Hora: 16 : 00
Localització: Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Contacte: Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
Cost: Gratuït. Cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes