Titols i resum a tot arreu
Ja està oberta la inscripció al "II Curs d'Especialista Universitari en Turisme de Fauna" de la Universitat de Lleida. Degut a l'afluència d'alumnes d'arreu de Catalunya en la primera edició,  pel curs vinent es faran dos torns, l'un a Lleida i l'altre a Barcelona.

El turisme relacionat amb l'observació de la vida salvatge és una oportunitat per complementar l'oferta turística en àrees properes a indrets especialment valuosos des del punt de vista ornitològic i faunístic.

El turisme de fauna -l'ecoturisme en general- permet valoritzar la natura. Té com a destinació àrees rurals sovint lluny dels circuits tradicionals, promou la conservació dels espais naturals i les espècies i respecta l’entorn on es desenvolupa. Es un turisme responsable i de qualitat, molt especialitzat i que precisa d'uns coneixements particulars sobre els costums dels animals salvatges i els costums dels que volen veure i fotografiar aquests animals.

El curs està estructurat en tres mòduls (més un projecte final), que es poden cursar conjuntament o per separat com a Cursos de Curta Durada:
- Gestió turística en turisme de fauna

Vol ser rigorós i eminentment pràctic. El professorat prové tant del món acadèmic com de professionals amb experiències d'èxit en aquest camp.

Curs adreçat a: Gestors d'establiments turístics , estudiants i llicenciats universitaris, Guies turístics, Tècnics de les administracions i altres professionals, Cicles formatius de les famílies agrària i d'hoteleria i turisme, Ornitòlegs i naturalistes en general, Gestors d'infraestructures per fotografiar fauna, Fotògrafs de natura.

Preinscripció: 20/07/16 fins al 02/10/16
Data inici 11/10/16  -   Data finalització 31/05/17

?Trobareu més informació a www.cfc.udl.cat/fc/curso/1509?


?
Data: 11/10/2016
Localització: Lleida / Barcelona
Contacte: jordibas@gmail.com
Telèfon: 973703382
Cost: 945€
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes