Titols i resum a tot arreu
Per tercer any consecutiu al Delta de l’Ebre s’ofereix un programa d’activitats ampli i atractiu amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc… acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general.

          

El 2016 es presenta com la consolidació de l’únic festival ornitològic que es celebra a Catalunya. A més, continua essent l’únic festival a l’estat espanyol que destina el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l’estudi i la conservació dels ocells i la natura. En aquesta edició es preveu recolzar una iniciativa amb projecció internacional finançant expedicions d’ornitòlegs d’arreu d’Europa per a que col·laborin en l’”Atles dels ocells nidificants d’Europa” (European Breeding Bird Atlas 2) prospectant regions de l’est d’Europa encara molt desconegudes i en les que a penes hi ha ornitòlegs locals.

El Delta Birding Festival es celebra a MónNatura Delta, un conjunt d’instal·lacions de la Fundació Catalunya La Pedrera els propers 23, 24 i 25 de setembre. 
 
ORYX, la botiga de l’amant de la natura, és la impulsora del Delta Birding Festival que organitza conjuntament amb l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) i la Fundació Catalunya – la Pedrera (FCLP).

Per a més informació consulteu la web del Festival: www.deltabirdingfestival.com
Data: 23/09/2016
Localització: Delta de l'Ebre
Contacte: Fundació Catalunya - La Pedrera
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes