Titols i resum a tot arreu
Els dies 1 i 2 d'octubre d'aquest any, se celebrarà a Barcelona la tercera edició de les Jornades Paneuropees d'Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat. Aquest esdeveniment ha esdevingut gradualment un fòrum important de discussió entre institucions europees, governs de tots els nivells, societat civil i grups d'interès en educació ambiental amb l'objectiu de conèixer projectes d'altres països i cercar col·laboracions internacionals. Les dues edicions prèvies es van fer el març de 2013 a Lió i l'octubre de 2014 a Bergamo.

Aquesta tercera edició està organitzada en el marc de la presidència de Catalunya de la xarxa de cooperació regional Els Quatre Motors per a Europa i amb el suport del Secretariat del Congrés Mundial d'Educació Ambiental.

Podeu presentar comunicacions en qualsevol dels eixos temàtics del Congrés: educació ambiental a l'escola, a la formació professional i a la universitat; projectes de ciència ciutadana de caràcter ambiental; participació ciutadana en l'elaboració de polítiques públiques; i avaluació de la qualitat dels projectes d'educació ambiental.
Data: 01/10/2015
Localització: Barcelona
Contacte: Organització de les Jornades
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes