Titols i resum a tot arreu
Ens trobem en un moment en què, per seguir creixent, les empreses necessiten innovació, col·laboració i imaginació. També les empreses socials, que tenen el repte de la diversificació i el creixement per incrementar el seu impacte social.

Us proposem aquesta Jornada on coneixerem experiències d'emprenedors i empreses socials que innoven amb aliances sectorials o territorials. Una Jornada que ens permetrà aprofundir en el per què de les aliances i on podrem conèixer la seva repercusió pels projectes d'emprenedoria social.

Us podeu descarregar el programa de l’acte que se celebrarà el proper 29 d’abril, a la sala d’actes de l’Edifici MediaTIC- Barcelona Activa al carrer de Llacuna, 162, Barcelona, de 09:30 a 13:30 del matí. Per inscrivir-vos, aquí.

Aquesta Jornada s’emmarca entre les activitats del programa @EmprenSocial i és part d’un projecte del Departament d’Empresa i Ocupació promogut per la Fundació Empresa i Ciència, amb el finançament del SOC i el FSE,  i amb la col·laboració de vint-i-sis entitats i institucions que fomenten aquest nou corrent emprenedor.
Data: 29/04/2013
Localització: Barcelona
Contacte: Emprenedoria Social a Catalunya
Telèfon: 935 538 140
Cost: Gratuït però cal inscripció prèvia
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Més, sobre...: xct , jornada , emprenedoria social , innovacio

Activitats previstes