array(3) { ["address"]=> string(7) "Manresa" ["latitude"]=> string(0) "" ["longitude"]=> string(0) "" } Esdeveniments :: Agenda :: Curs: Com utilitzar el bosc per l’aprofitament a la pròpia finca
Titols i resum a tot arreu
Si en comptes de la venda ens plantegen com a objectiu autoabastir-nos de fusta i llenya i la seva transformació, se’ns obre un espai per fer-ne un aprofitament sostenible, tant  ecològicament com econòmicament.
L’objectiu del curs és  donar les eines teòriques i pràctiques bàsiques per fer aquest aprofitament de manera autònoma, des de l’inici (objectius i planificació) fins a aconseguir el producte final desitjat (llenya, bigues, bancs, taules, etc.).

Del 16 de març al 4 de maig - Divendres de 16 a 20 hores i dissabtes de 8 a 14 hores - 50 hores
Lloc de realització: Masia Casasaies, Castellgalí.
Mapa: http://g.co/maps/u5pyj
Organitza: Centre de Capacitació Agrària de Manresa

Inscripcions i matrícules
Per a participar al curs cal omplir la fitxa adjunta.
A l’Escola (per email a ccagraria.manresa@gencat.cat, per fax al 93 876 28 99, o bé presencialment), fins a 10 dies abans de l'inici del curs corresponent.
Cal portar: Fotocòpia del document nacional d’identitat (DNI) / Imprès de matrícula formalitzat / Fotocòpia de la nòmina o del rebut d’autònoms / Fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social. Els cursos van adreçats a treballadors en actiu, preferentment del sector agrari.

Per a més informació descarregueu-vos el tríptic del curs.
Data: 08/02/2013
Localització: Manresa
Contacte: Centre de Capacitació Agrària de Manresa
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva