Titols i resum a tot arreu

Es presentarà les actuacions de custòdia, restauració i recerca dutes a terme
en el marc dels projectes Riberes del Ter i Ricover els anys 2009-10, i previsions de futur
Data: 19/11/2010
Hora: 19 : 00
Localització: Museu Industrial del Ter de Manlleu
Contacte: Riveres del Ter, custòdia i restauració dels cursos fluvials de la conca del Ter a Osona
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
Els ajuntaments de Manlleu, les Masies de voltregà, Torelló i el Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - Museu Industrial del Ter us conviden a l'acte de presentació de les actuacions i l'audiovisual del projecte Riberes del Ter.

El projecte Riberes del Ter consisteix en el desenvolupament de l’Alt Ter d’acords i actuacions de custòdia i restauració fluvial entre diversos propietaris, públics i privats, i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis-Museu Industrial del Ter. Es consolida amb la signatura , el març de l’any 2009, d’un acord marc de custòdia entre tres ajuntaments (Torelló, les Masies de Voltregà i Manlleu) i aquesta entitat.
Cerca espais i propietaris a ambdues bandes del riu Ter, en uns 20 km, amb l’objectiu de detectar-hi oportunitats, definir possibles acords i actuacions de conservació i restauració de la biodiversitat i del seu estat ecològic. També s’hi avalua, amb el suport del projecte europeu RICOVER, l’evolució d’indicadors d’estat ecològic i biodiversitat.

Entre 2004 i 2010, s’ha signat quatre acords de custòdia amb propietaris privats i s’ha actuat a un total de nou espais

L'acte tindrà lloc el divendres 19 de novembre a les set del vespre al Museu Industrial del Ter.

Anirà a càrrec de Pere Prat, alcalde de Manlleu, Sergi Vilamala, alcalde de les Masies de Voltregà, Miquel Franch, alcalde de Torelló i Marc Ordeix, coordinador del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis - Museu Industrial del Ter.

Se’n projectarà un film documental

Activitats previstes