Titols i resum a tot arreu
Es presentarà la publicació Junts per la societat. Experiències de col·laboració al Tercer Sector Social català. L'acte conclourà amb la ponència Oportunitats de col·laboració per a les entitats del Tercer Sector Social a nivell internacional
Data: 04/11/2010
Hora: 09 : 00
Duració: 5 Hores 
Localització: Espai Jove de Gràcia (C/Gran de Gràcia, 190. Barcelona)
Contacte: Taula d'Entitats del Tercer Sector de Catalunya, Observatori del tercer Sector
Cost: Cal confirmar assistència al formulari de la pàgina web
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
La jornada s'iniciarà amb les intervencions de Joan Josep Berbel, director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Pilar Solanes, de l'ICASS, Toni Codina, director general de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i Pau Vidal coordinador de l'Observatori del Tercer Sector.

Seguidament, es presentarà la publicació Junts per la societat. Experiències de col·laboració al Tercer Sector Social català, recerca realitzada per l'Observatori del Tercer Sector amb el suport de l'ICASS, la qual comptarà amb la participació d'alguns dels protagonistes de les experiències recollides.

L'acte conclourà amb la ponència Oportunitats de col·laboració per a les entitats del Tercer Sector Social a nivell internacional, on hi intervindran Everardo Minardi, Catedràtic de la Università di Teramo (Itàlia), Joaquim de Toca, president d'Espiral i Adriano Amorosi, d'European Project Manager.

L’aforament és limitat. Cal que confirmeu la vostra assistència electrònicament omplint el següent formulari. Si necessiteu qualsevol informació addicional podeu trucar al telèfon 93.217.72.97.

Podeu descarregar el programa de la jornada aquí.


Més, sobre...: jornada , tercer sector ambiental

Activitats previstes