Titols i resum a tot arreu
El Departament de Territori i Sostenibilitat, a través de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Direcció General de Polítiques Ambientals, ha estat treballant en l’elaboració de l’Estratègia Catalana d'Adaptació al Canvi Climàtic 2013-2020 (ESCACC) per tal d'identificar les zones i activitats sotmeses a un major risc a causa dels canvis del clima i plantejar accions per a l'adaptació i, així, esdevenir menys vulnerables.

Amb l’objectiu de mostrar el resultat d’aquest treball i recollir opinions, esmenes, suggerències i comentaris, us convidem a què assistiu a alguna de les diverses sessions de debat territorials del procés de participació de l’ESCACC. Podeu triar la sessió que més us convingui en funció de la vostra proximitat i/o de les vostres agendes (vegeu pdf de les sessions). Les sessions són obertes a tothom i l’horari és de 18 a 20 hores del vespre; consistiran en una presentació de 30 minuts del document per part de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, i uns grups de treball de debat durant una hora i mitja.

Per tal de formalitzar la inscripció cal omplir aquest formulari.

Al web de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic hi trobareu un formulari de propostes en línia, que estarà operatiu fins al dia 31 d’octubre, perquè ens féu arribar les vostres observacions, esmenes i suggeriments si les voleu avançar abans de la celebració de les sessions de debat territorials.

Des de la xct us animem a participar dels debats territorials, i de fer les vostres aportacions a l'Estratègia mitjançant el formulari online.

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu electrònic a l’adreça occc@gencat.cat.
Data: 12/09/2012
Duració: 6 Setmanes 
Més, sobre...: canvi climàtic , debat

Activitats previstes